Web Analytics Made Easy - Statcounter

گسترش فزاینده فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی و آثار آن در زندگی فردی و اجتماعی و لزوم سرمایه گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های ناشی از آن برای پیشرفت همه‌جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم و ضرورت برنامه‌ریزی و هماهنگی مستمر برای صیانت از آسیب‌های ناشی از آن اقتضا می‌کرد که نقطه کانونی برای سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور به وجود آید و به این مناسبت قرار شد شورای عالی فضای مجازی کشور تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک» شورای عالی فضای مجازی از تاریخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل و موظف به راه‌اندازی مرکز ملی فضای مجازی کشور شد. مرکز ملی فضای مجازی زیر نظر شورای عالی فضای مجازی کشور تاسیس شد تا اشراف کامل و به‌روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیم‌گیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و محتوایی در چارچوب مصوبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح تحقق یابد. این مرکز در چارچوب مصوبات شورای عالی فضای مجازی، بالاترین سطح حاکمیتی را در میان کلیه دستگاه‌های کشور در حوزه فضای مجازی دارد. 

اما شورای‌عالی فضای مجازی گرچه در این دوره نسبت به دوره گذشته فعال‌تر شد ولی از دیدگاه بسیاری از کارشناسان، تعداد جلسات برگزار شده و موضوعات مطرح شده در آن، پاسخگوی مطالبات جامعه در حوزه فضای مجازی نبوده است؛ حتی برخی از بندهای ابلاغی، تاکنون در جلسات شورا اصلاً مطرح نشده و یا اقدام مؤثری در خصوص آنها صورت نگرفته است.

در همین ارتباط دکتر رسول جلیلی، عضو شورای عالی فضای مجازی در مطلبی با عنوان «مجلس یازدهم لطفا جور شورایعالی فضای مجازی را بکشد» به بررسی برخی از این کاستی ها پرداخته است.در قسمتی از مطلب وی می خوانیم:

بیش از هشت سال از تاسیس شورایعالی فضای مجازی کشور می گذرد، نیاز معلوم است، اولویتها ابلاغ شده است، بودجه سالانه در مقیاس خوبی در خدمت بوده است، لیکن خروجی ناکافی و در مواردی واگرا است. چرا؟ در این نوشتار به برخی کاستی های موجود در فضای مجازی کشور پرداخته و از آنجا که با ترکیب فعلی شورایعالی و بویژه رییس محترم شورا که مسئول امهات کاستی های کنونی فضای مجازی کشور هستند، موضوع را با عزیزان منتخب مجلس یازدهم در میان گذاشته و از ایشان می‌خواهم که با فوریت به داد فضای مجازی کشور برسند.

الف: وضع موجود و فاصله آن با وضع مطلوب


وضع موجود را در غالب گزاره های زیر توصیف می نمایم:


۱- اخبار نگران کننده ای در یکسال اخیر در مورد نشت داده‌ها در مقیاس بزرگ کشوری رسانه ای شده است.
۲- خدمات و پهنای باند کشور و بین الملل با قطعی مواجه بوده است.،
۳- ناهنجاری‌های فرهنگی منبعث از فضای مجازی داد خیلی‌ها را در آورده است.
۴- تجاوز آشکار دشمنان و نقض حاکمیت جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است.
۵- ناهنجاری‌های امنیتی نشأت گرفته از فضای مجازی غافلگیر کننده بوده است.
۶- کم کیفیتی و بی کیفیتی پهنای باند و خدمات بویژه در دوران قرنطینه کرونایی، گلایه ها و اعتراض هایی در پی داشته است.
۷- یله بودن داده‌های کشور در دستان شرکتهای بین‌المللی و داخلی قابل توجه جدی است.
۸- بی اولویتی و لختی شورای عالی فضای مجازی در تشکیل جلسه، تصویب، و اجرای مصوبات مبرهن است.
۹- ارائه آمارهای کم ارتباط با واقعیت، از پیشرفت شبکه ملی اطلاعات، ابهام ایجاد کرده است.
۱۰- حاکم بودن برخورد سیاسی و جناحی با معضلات فضای مجازی کشور، اصحاب کسب و کار را خسته کرده است.
۱۱- غوطه ور بودن مسئولین عالی و مدیران کشور در خدمات خارجی و استفاده وافر ایشان از محصولات و خدمات خارجی، درس بدی به مردم داده و می دهد.

ب: نگرش ارکان نظام به موضوع


نگاه قوای سه گانه به پیشرفت ها، اتفاقات، و عقب افتادگی های چند وجهی کشور در فضای مجازی نیز به شرح زیر است:


۱- دولت در سطح وزارت ارتباطات، مجری شبکه ملی اطلاعات است و طی دهه ۱۳۹۰ شمسی، از اختصاص بخشی از درآمدهای اختصاصی دولت از حق فرکانس متنعم بوده است. عمده این درآمدهای وزارت ارتباطات در بودجه های سالانه در سرفصل شبکه ملی اطلاعات قرار دارد ولی کنکاش لازم دارد که چه میزان از این اعتبار در راستای تحقق این شبکه به کار گرفته شده است.
۲- دولت در سطح وزارت ارشاد، به سیاق فضای غیرمجازی، خود را متولی و تنظیم گر محتوا می‌داند ولی راه کارهای مناسبی برای این تنظیم گری و عدم تداخل با اختیارات و مسئولیتهای قانونی دادستانی و صدا و سیما تدبیر نشده است و سردرگمی وجود دارد.
۳- دولت در سطح عموم و نهادها و شرکتهای وابسته، مشتری اصلی فناوری اطلاعات و ارتباطات است و کم و زیاد شدن بودجه عمرانی سالانه، تلاتم بازار را در پی دارد. از طرفی، بلاتکلیفی دولت در مواجهه با ابعاد حاکمیتی و عواقب سوء یله بودن داده‌ها و خدمات و زیرساختهای کشور، اقتدار دولت در فضای مجازی در ابعاد مختلف از دست رفته است. سازمانهای دولتی، مدیران، و کارشناسان فضای مجازی ساخته و پرداخته دشمن را خانه اول خود می‌دانند.
۴- مجلس شورای اسلامی، با توجیه تمرکز امور فضای مجازی در شورایعالی فضای مجازی، کاری به فضای مجازی کشور نداشته است و موضوع را واجب کفایی دانسته است که نهاد دیگری بار را برداشته و به پیش می برد. در مواردی هم که اموری متوقف بر قانونی در مجلس بوده است، در صف قرار گرفته تا در دهه بعد برای نسل بعد ما تصویب و گره گشایی شود!
۵- قوه قضائیه، منفعل است و هر از چند گاهی قدم جلو گذاشته است ولی به هیچ عنوان متناسب با نیاز کشور و مردم آسیب دیده ناهنجاری‌های منبعث از این فضا عمل نکرده است. ای کاش ریاست محترم قوه قضائیه، نوع اقداماتی که برای تعطیلی فلان کارخانه نموده بودند در مورد اشغال فضای مجازی کشور نموده بودند یا می نمودند.

دکتر جلیلی در ادامه این مطلب نکاتی را درباره اینکه مجلس یازدهم چه کمکی می‌تواند بکند؟ مورد توجه قرار داده است.وی معتقد است مجلس جای قانون گذاری و نظارت است. پوست اندازی جمهوری اسلامی در دوران فضای مجازی، قبول وجود بُعدی یا لایه ای به نام فضای مجازی برای تاثیرگذاری در همه امور، یعنی تحول ساختاری و بنیادین، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است. حال که مجلس های قبلی به‌موقع به نیاز فضای مجازی کشور نپرداخته اند و شورایعالی فضای مجازی هم که محو تماشای شیب رشد دیگران و اشغال فضای مجازی کشور بوده است، مجلس یازدهم کمر همت ببندد و جبران هر دو کند، لطفا!

برای مطالعه کامل این مطلب و پیشنهادات کاربردی دکتر جلیلی برای اقدامات آینده مجلس درخصوص شورای عالی فضای مجازی به اینجا مراجعه کنید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا غیزانیه نفت ونزوئلا مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی شورای عالی فضای مجازی مجلس یازدهم ونزوئلا غیزانیه نفت ونزوئلا مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی شورای عالی فضای مجازی شورایعالی فضای مجازی فضای مجازی کشور فضای مجازی فضای مجازی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا

به گزارش «تابناک»؛ آنچنان که مورد اشاره قرار گرفت، در میان اخبار و حوادثی که در هفته گذشته در فضای مجازی مطرح شد، تعدادی از اخبار برای مدت چشمگیری در کانون توجهات قرار داشتند که در این بسته خبری به اهم آن‌ها اشاره می‌شود. با این توضیح، علاوه بر اشاره به اصل موضوع و یا خبر، تلاش می‌کنیم تا مقداری نیز در مورد چرایی ترند شدن و جزئیات آن توضیح دهیم.

برنامه امتحانات نهایی خردادماه

با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی خردادماه دانش آموزان عبارت و واژه‌های مرتبط با ایام امتحانات به ویژه برنامه امتحانات مورد توجه کسر قابل توجهی از کاربران فضای مجازی قرار گرفته است که دانش آموزان و خانواده‌های آن‌ها و نیز جامعه دبیران را در بر می‌گیرد.

بنا بر جدول منتشره از سوی وزارت آموزش و پرورش، امتحانات از ۳۰ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۲۹ خرداد ادامه خواهد داشت.

توماج صالحی

در روز‌های گذشته همچنان نام توماج صالحی در کانون توجه کاربران در فضای مجازی قرار داشته است و بسیاری از کاربران پیگیر اخبار و تحولات مرتبط با او هستند.

توماج صالحی خواننده رپ و اعتراضی در ایران است. ترانه‌های رپ او بیشتر ابعاد سیاسی و اعتراضی دارد و بعضاً در متن ترانه هایش توهین‌هایی را علیه مسئولان ارشد نظام مطرح می‌کند.

 

صالحی در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ به دلیل ترانه هایش بازداشت شد. او همچنین در ۸ آبان ۱۴۰۱ به دلیل انتشار فیلم‌های اعتراضی و تحریک جوانان به حضور در اعتراضات بار دیگر بازداشت شد. در همین باره، خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، به‌ نقل از سید محمد موسویان دادستان اصفهان، خبر بازداشت توماج صالحی را تأیید کرد و مدعی شد که او «در ایجاد اغتشاشات و دعوت و تشویق به اغتشاش و آشوب‌های اخیر در استان اصفهان و در شهرستان شاهین‌شهر نقش کلیدی داشته است.»

پنجم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ خبر رسید که حکم بدوی محکومیت توماج صالحی از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی اصفهان صادر شده و همین سبب شد تا نام او در فضای مجازی مورد توجه کاربران قرار بگیرد و بسیاری تلاش کنند تا زمینه لغو صدور حکم اعدام برای او را فراهم کنند.

توضیح بیشتر اینکه دادگاه توماج صالحی را به اتهام افساد فی الارض به اعدام و مجازات‌ تکمیلی محکوم کرده است؛ هرچند این حکم بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است

خسرو غفوریان

خسرو غفوریان، نام و نام خانوادگی است که در یک هفته گذشته به شدت مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار داشت.

بسیاری از کاربران با تصور اینکه پدر مهران غفوریان بازیگر همان خسرو غفوریان عضو ساواک زمان پهلوی است هجمه‌ای را علیه مهران غفوریان به راه انداختند.

غافل از اینکه نام پدر مهران غفوریان و عضو ساواک تنها تشابه اسمی دارد و دو فرد متفاوت با این نام پیشتر در ایران با این نام زندگی می‌کرده اند.

عبدالرضا داوری یکی از فعالان فضای مجازی مدعی شده است که خسرو غفوریان پدر مهران غفوریان است.

همچنین از مهران غفوریان دست نوشته و تصویری وجود دارد که نشان می دهد او برای پدرش به نام خسرو غفوریان دلنوشته منتشر کرده و نیز بر سر مزار او حاضر شده است.

مهدی غفوریان، برادر مهران غفوریان در واکنش به انتشار ویدیویی یک عضو سابق ساواک به نام پدر آنها گفت: ایشان را نمی‌شناسم و پدر من نیست. پدر من ناخدا یکم کمیسر دریایی خسرو غفوریان بود.

  مسمومیت الکلی پزشکان شیراز

ماجرای تلخ مسمومیت الکلی چند پزشک در شیراز و مرگ و میر ناشی از آن در روز‌های گذشته به یکی از اخبار مهم فضای مجازی تبدیل شد.

تهیه و مصرف الکل غیر استاندارد که به لحاظ شرعی و بهداشتی به شدت مورد نکوهش قرار گرفته آن هم توسط چند پزشک سوالات فراوانی را در ذهن جامعه خلق کرده است.

 طی هفته گذشته در پی انتشار خبری مبنی بر برگزاری یک مهمانی خصوصی در شیراز با حضور مهمانان پزشک، اعلام شد ۲۹ نفر از افراد حاضر در مهمانی دچار مسمومیت الکلی و در بیمارستان بستری شدند.

اخبار منتشرشده از سوی رسانه‌های رسمی تا به امروز، حاکی از آن است که طی این اتفاق، چند تن از مهمانان دچار نارسایی کلیوی شده‌اند، یک پزشک زن فوت شده و یک پزشک دیگر به کما رفته است.

جدول لیگ برتر

با نزدیک شدن به روز‌های پایانی لیگ برتر، جدول لیگ برتر نیز به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

رقابت نزدیک دو تیم پایتخت در کنار تیم سپاهان برای فتح جام سبب شده تا این جدول بیش از پیش در کانون توجهات قرار بگیرد.

پس از پایان هفته بیست و ششم استقلال در صدر قرار دارد و پرسپولیس نیز در رده بعدی قرار دارد. 

اعدام آرمان؛ قاتل غزاله

پس از مدت‌ها گذشت زمان از مرگ غزاله که توسط آرمان عبدالعالی به قتل رسید و نیز اعدام آرمان، با اکران عمومی فیلم بی بدن دوباره نام این دو جوان درگذشته در کانون توجهات قرار گرفته و بسیاری در پی خواندن سرگذشت تلخ این دو هستند.

رسیدگی به این پرونده از اسفند سال ۹۲ آغاز شد و خانواده دختر ۱۹ ساله‌ای به‌نام غزاله خبر ناپدید شدن دخترشان را اعلام کردند اما خیلی زود مشخص شد او آخرین بار به خانه دوستش که پسری ۱۸ ساله به‌نام آرمان بوده رفته است. با دستگیری آرمان، او پس از چند روز به قتل غزاله اعتراف کرد و بازداشت شد. اما مدتی بعد منکر قتل شد و گفت آن روز از غزاله خواستم برای صحبت و خداحافظی به خانه ما بیاید چون می‌خواست برای ادامه تحصیل به خارج از کشور برود.

آرمان گفت: چون او را دوست داشتم و نمی‌خواستم برود سر این موضوع با هم بحث کردیم اما او از پله‌ها پرت شد و سرش به لبه پله خورد، من هم ترسیدم و جسدش را در یک چمدان گذاشتم و در سطل زباله خیابان انداختم.

بعد از اعترافات آرمان تلاش برای پیداکردن جسد آغاز شد اما این جست‌وجوها راه به جایی نبرد و جسد دختر جوان هنوز هم پیدا نشده است. مدتی بعد آرمان اعترافات قبلی خود را پس گرفت و مدعی شد قتلی مرتکب نشده است. او گفت: غزاله به خانه ما آمده بود که موقع بازگشت در راه‌پله پایش لیز خورد و روی پله‌ها افتاد و جانش را از دست داد. من هم ترسیده بودم، او را بلند کردم و در یک چمدان گذاشتم و نزدیکی سطل زباله رها کردم. من غزاله را نکشتم.

انکارهای آرمان فایده‌ای برای او نداشت، با اینکه او در زمان قتل چند روز تا ۱۸سالگی زمان داشت و هنوز به ۱۸سالگی نرسیده بود، در دادگاه محاکمه و به قصاص محکوم شد. رأی صادرشده مورد تأیید دیوان عالی کشور قرار گرفت و پرونده برای اجرای حکم آماده شد.

مادر غزاله اعلام کرد در صورتی گذشت می‌کند که آرمان محل دفن جسد را بگوید.

با این وجود باز هم با توجه به مدارک جدید به‌دست‌آمده و قبول اعاده دادرسی، آرمان بار دیگر پای میز محاکمه رفت و این بار در شعبه ۵ مورد محاکمه قرار گرفت. او که حالا در مقطع فوق‌لیسانس در دانشگاه شهید مدرس در حال تحصیل است، یک بار دیگر اعلام کرد قتل کار او نیست و نمی‌داند جسد کجاست و ممکن است غزاله زنده باشد.

در نهایت قضات دادگاه کیفری استان تهران وارد شور شدند و آرمان را در قتل مجرم تشخیص دادند و او را برای بار دوم به قصاص محکوم کردند. رأی صادرشده یک بار دیگر در دیوان عالی کشور تأیید شد.

شایان ذکر است، بی‌بدن فیلمی عناصر جنایی ایرانی به کارگردانی مرتضی علیزاده، نویسندگی کاظم دانشی و تهیه‌کنندگی سید مصطفی احمدی محصول سال ۱۴۰۲ است. این فیلم نخستین‌بار در چهل و دومین جشنوارهٔ فیلم فجر به نمایش درآمد.

به گفته کارگردان، داستان فیلم برداشتی آزاد از چندین پروندهٔ قضایی واقعی است. شباهت‌های بسیار المان‌های فیلم با پرونده غزاله شکور باعث اعتراض خانواده شکور به این فیلم گردید، کارگردان فیلم ارتباط مستقیم اقتباس سینمایی خود با این پرونده را نپذیرفت.

بازی سپاهان و پرسپولیس

در جریان بازی تیم‌های پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر، فوتبال روی زشتی از خود به جامعه نشان داد و بانوان پرسپولیسی مورد اهانت هواداران سپاهانی قرار گرفتند.

در مقابل برخی هواداران زن پرسپولیسی نیز در مقابل از تعابیر زشت و زننده‌ای استفاده کردند که همین موضوغ سبب شد تا برای برخی موضوع ورود زنان در ورزشگاه‌ها دوباره به یک مسئله و مهم سوال تبدیل شود.

ظاهرا حواشی دیدارهای پرسپولیس و سپاهان تمامی ندارد و مدیران باشگاه پرسپولیس و سپاهان بعداز دور جدید بيانيه ها به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شدند.

  نیکا شاکرمی

چند روزی است که رسانه‌های معاند با محوریت بی بی سی با ارائه گزارش‌های اشتباه و ساختگی پیرامون مرگ مرحومه نیکا شاکرمی دوباره در تلاش هستند تا فضای مجازی و رسانه‌ای ایران را تحت تاثیر قرار داده و افکار عمومی جهان را بر علیه ایران بشورانند.

رسانه‌های معاندی که در برابر قتل و عام ده‌ها هزار کودک و نوجوان غزه که بسیاری از آن‌ها زن و دختر بودند سکوت کرده اند و از ترس رژیم صهیونیستی و اربابان خود سخنی نمی‌گویند، حالا از راه دور پرونده‌ای ساختگی برای مرحومه نیکا شاکرمی ساخته اند و ادعا‌هایی بی اساس را در خصوص او مطرح می‌کنند.

در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ خبر تلخی ناظر بر مرگ دختر نوجوانی به نام نیکا شاکرمی نیز در فضای مجازی منتشر و با حواشی فراوانی رو به رو شد. در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ رسانه‌های معاند به نام انتشار اسنادی جدید از این پرونده دوباره این نام و این پرونده را مورد توجه افکار عمومی در رسانه‌های ایران قرار دادند.

خیزش دانشجویان ضد صهیونیست

به دنبال حملات وحشیانه نظامیان رژیم صهیونیستی به زنان و کودکان بی گناه در نوار غزه و کشتار وحشیانه آنها، موجی از اعتراضات در نقاط مختلف جهان در اعتراض به این نسل کشی به ویژه در دانشگاه های کشورهای اروپایی و آمریکایی آغاز شد.

آوریل 2024 رسانه ها از برخورد وحشیانه پلیس آمریکا با دانشجویان و اساتید معترض در دانشگاه های این کشور که در اعتراض به این نسل کشی به خیابان ها آمده بودند، خبردادند و این اتفاق سبب سد تا این موضوع نیز در کانون توجه کاربران قرار بگیرد. 

 

لیلا صدیقی

در روز‌های گذشته در فضای مجازی نامی به نام لیلا صدیقی نیز مورد توجه قرار گرفت. این بار نیز رسانه‌های معاند میدان دار معرکه هستند و مدعی هستند که این فرد دختر حجه الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی است که خارج از کشور زندگی می‌کند.

هنوز هیچ رسانه و یا مرجع داخلی در این خصوص شفاف سازی لازم را انجام نداده است.

حجه الاسلام صدیقی مدتی پیش بابت ماجرای حوزه علمیه امام خمینی ره و باغ ازگل مورد توجه رسانه های داخلی و خارجی قرار گرفت.

ژیلا صادقی

ژیلا صادقی که سال هاست با حجاب کامل میهمان خانه‌های مردم از طریق قاب تلویزیون است، حالا با انتشار تصاویری از خود با پوشش نامناسب در فرودگاه خارج از کشور با حواشی فراوانی رو به رو شده است.

ژیلا صادقی نیارکی متولد ۲۲ شهریور ۱۳۵۲و مجری تلویزیونی و بازیگر ایرانی-آمریکایی است. او یک مجری پرحاشیه شناخته می‌شود.

دیگر خبرها

  • فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • رئیس دیوان عالی کشور : در فضای مجازی باید از ارزش های اسلامی دفاع کنیم
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟