Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با بیان اینکه در دوره فعلی شورای شهر تهران بودجه را به نفع مناطق جنوبی شهر تهران تغییر دادیم، گفت: طی برنامه سوم توسعه شهر تهران در کمیته بودجه و نظارت مالی، بندی را مصوب کردیم که شهرداری تهران در آن موظف شد سالانه ۱۰ درصد بودجه مناطق محروم را به میانه جدول بالاببرد و بودجه مناطق برخوردار را پایین بیاورد تا فاصله جنوب و شمال شهر تهران کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در دیدار با جامعه کارگری شهرتهران که جمعه شب در فضای باز دفتر مرکزی خانه کارگر برگزار شد، گفت: یکی از مهم ترین دغدغه‌های ما در شورای پنجم استیفای حقوق زحمت‌کشان بود و شخصا شهادت می دهم برادرم آقای حبیب زاده همه جا تلاش و نگاهش حفظ حقوق کارگران عزیز بوده است.

او با بیان اینکه تورم مالیاتی است که از جیب زحمت کشان پرداخت می شود، گفت: به هرحال کسانی‌که اندوخته‌ای دارند با تورم اذیت نمی‌شوند و حتی ممکن است سود هم ببرند اما زحمتکشان و کارگران عزیز تحت فشار قرار می‌گیرند.

نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر تهران با بیان اینکه کم کردن فاصله جنوب و شمال شهر تهران یکی از اولویت های شورای شهر پنجم بود، بیان کردگفت: در کمیته بودجه و نظارت مالی در برنامه سوم توسعه شهر تهران بندی را مصوب کردیم که شهرداری تهران در آن موظف شد سالانه ۱۰ درصد بودجه مناطق محروم را به میانه جدول بالاببرد و بودجه مناطق برخوردار را پایین بیاورد.

فراهانی ادامه داد: یعنی سالانه ۲۰ درصد عدالت منطقه ای را حاکم کردیم چراکه روند غلطی دهه ها در شهرداری تهران وجود داشت که به مدیران شهرداری و شهرداران مناطقی که درآمد بیشتری کسب می‌کردند، می‌گفتند درآمد شهرداری شما هم بیشتر خواهد بود و بودجه شما هم بیشتر خواهد بود. بنابراین منطقه ای مانند منطقه ۱۹ که جمعیت آن با مناطق برخوردار یکسان بود، بودجه اش یک سوم این مناطق بود و ما این روند را تغییر دادیم.

عضو شورای شهر تهران افزود: بنابراین عمده پروژه های مهم در مناطق برخوردار شهر تهران تجمیع پیدا می کرد و مناطق کمتر برخوردار پروژه های مهم کمتری داشتند. براین اساس سالانه ۲۰ درصد به شکل میانه عدالت را برقرار کردیم چون می‌دانستیم در این مناطق عمدتا کارگران و افراد زحمت‌کش زندگی می کنند که بسیاری از آنها مستاجر هستند یا به سمت مناطق جنوبی رانده شده اند و اینجا باید حداقل امکانات وجود داشته باشد. ۲۳ پارک و فضای سبز و پارک‌های مجلی هم همگی در جنوب شهر احداث شدند. پروژه‌های کوچک مقیاسی که دو سال است دنبال آنها هستیم هم سال اول سه هزار میلیارد و سال بعد چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به خود اختصاص دادند هم عمدتا در مناطق کمتر برخوردار و محلات کم برخوردار اجرا شدند.

رییس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران ادامه داد:  به هر حال این مسئله عدالت دغدغه جدی در شورای پنجم بود و آقای حبیب زاده که مسئول فراکسیون کارگری بودند هم مهم ترین دغدغه شان همین بود و امیدواریم همین نگاه در شورای شهر ششم به بعد هم ادامه پیدا کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه شورای شهر تهران جامعه حقوق تورم انتخابات شهر تهران شورای شهر شهرداری تهران جدول درآمد شهرداری فضای سبز شورای شهر مجید فراهانی شورای شهر پنجم پروژه های توسعه محلی کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران مناطق برخوردار بودجه مناطق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال 1403 که روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویت‌بندی محرک‌های توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینه‌ای و اولویت‌بندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرک‌های توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرک‌هایی که باعث توسعه تکافل می‌شوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به شناسایی و استخراج مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویت‌بندی مهمترین محرک‌ها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیست‌بوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمه‌ای از طریق به کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • احداث باغ بانوان بوستان «کرامت» جزو اولویت‌های شهرداری باشد
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • بازگشت سرما به این مناطق از امروز | رگبار باران و رعد و برق در چندین استان | تهران هم بارانی می‌شود
  • کاهش دما در شمال شرق و استان‌های ساحلی / امروز و فردا در کدام مناطق باران می‌بارد؟
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت / ترافیک سنگین در محورهای شمالی